8-daagse vlieg-busrondreis Connemara and the Burren

809.00

Een reis naar twee authentieke en ruige gedeeltes van Ierland. Prachtige natuur en vergezichten worden afgewisseld met steden als Dublin, Carrick-on-Shannon, Galway en Cork. – Verzorgd door de Jong Intra vakanties waarmee u een heerlijke vakantie naar Ierland kunt boeken waaronder de 8-daagse vlieg-busrondreis Connemara and the Burren

Artikelnummer: EVIE412 Categorie├źn: , Tags: ,

Beschrijving

Een reis naar twee authentieke en ruige gedeeltes van Ierland. Prachtige natuur en vergezichten worden afgewisseld met steden als Dublin, Carrick-on-Shannon, Galway en Cork.

Een vakantie naar Ierland boekt u o.a. bij de Jong Intra. Met diverse autovakanties en busreizen heeft u hiermee een reispartner gevonden die al jarenlang topvakanties verzorgd in Ierland waaronder deze vakantie. 8-daagse vlieg-busrondreis Connemara and the Burren is een vakantie verzorgd door de Jong Intra welke valt in de categorie Busreizen voor een duur van 8 dagen. Wilt u langer of korter deze vakantie boeken, ga dan via bijgaande button naar de website van de Jong Intra voor meer informatie en de mogelijkheden.

Extra informatie

Land

Regio

Type Vakantie

Type Accomodatie (s)