Ierland reizen online boeken.

8-daagse vlieg-busreis Ierlands Wild Atlantic Coast

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Tijdens deze reis met deskundige reisleiding en verblijf in 2 uitstekende hotels bezoekt u één van de mooiste regio’s van Ierland, inclusief een gedeelte van de indrukwekkende Wild Atlantic Way! – Verzorgd door de Jong Intra vakanties waarmee u een heerlijke vakantie naar Ierland kunt boeken waaronder de 8-daagse vlieg-busreis Ierlands Wild Atlantic Coast

899.00

SKU: EVIE413 Categorieën: , Tags: ,

Tijdens deze reis met deskundige reisleiding en verblijf in 2 uitstekende hotels bezoekt u één van de mooiste regio’s van Ierland, inclusief een gedeelte van de indrukwekkende Wild Atlantic Way!

Een vakantie naar Ierland boekt u o.a. bij de Jong Intra. Met diverse autovakanties en busreizen heeft u hiermee een reispartner gevonden die al jarenlang topvakanties verzorgd in Ierland waaronder deze vakantie. 8-daagse vlieg-busreis Ierlands Wild Atlantic Coast is een vakantie verzorgd door de Jong Intra welke valt in de categorie Busreizen voor een duur van 8 dagen. Wilt u langer of korter deze vakantie boeken, ga dan via bijgaande button naar de website van de Jong Intra voor meer informatie en de mogelijkheden.

Specificaties: 8-daagse vlieg-busreis Ierlands Wild Atlantic Coast

Land

Regio

Type Vakantie

Type Accomodatie (s)

Ierland.com voor vakantie, reizen en informatie
Logo
Shopping cart