Ierland reizen online boeken.
ireland

Ontdek Ierland

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Na aankomst in Dublin steekt u het groene landschap door via Kilkenny naar Galway. Daar wachten de ruige kust, het Connemara Nationaal park en de counties Sligo en Mayo om ontdekt te worden. De reis eindigt in Dublin waar u de hoofdstad kunt ontdekken maar ook de bezienswaardigheden die bij Ierland's Ancient East behoren: Newgrange, de Hill of Tara, Irish National Stud en Clonmacnoise. – Verzorgd door de Jong Intra vakanties waarmee u een heerlijke vakantie naar Ierland kunt boeken waaronder de Ontdek Ierland

574.00

SKU: 100350606auto Categorie├źn: , Tags: ,

Na aankomst in Dublin steekt u het groene landschap door via Kilkenny naar Galway. Daar wachten de ruige kust, het Connemara Nationaal park en de counties Sligo en Mayo om ontdekt te worden. De reis eindigt in Dublin waar u de hoofdstad kunt ontdekken maar ook de bezienswaardigheden die bij Ierland's Ancient East behoren: Newgrange, de Hill of Tara, Irish National Stud en Clonmacnoise. U verblijft de gehele rondreis in middenklasse hotels of u kiest voor een mix van hotels en Bed & Breakfasts. Dit kunt u aangeven bij de keuze van de kamer. U verblijft altijd op basis van logies en ontbijt. De genoemde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien een hotel geen kamers beschikbaar heeft, dan reserveren wij een ander hotel in de omgeving. Bij de mix van accommodaties behouden we het recht om de B&B en hotelovernachtingen te wisselen binnen de reis indien de beschikbaarheid dit vereist. – Kilkenny- Galway- Connemara en Kylemore Abbey- Westport- Sligo- Clonmacnoise- Wicklow Mountains- Powerscourt House – Dublin Hotels:1 x omgeving Kilkenny, Hotel Kilkenny2 x omgevingGalway, Clybaun Hotel1 x county Mayo, Wyatt Hotel 1 x county Sligo, Clayton Hotel Sligo3 x county/ omgeving Dublin, Citywest Hotel Mix van accommodaties: 1 x omgevingKilkenny, Bed & Breakfast 2 x omgevingGalway, Connacht Hotel1 x county Mayo, Knockranny House Hotel 1 x county Sligo, Bed & Breakfast3 x county/omgeving Dublin, City West Hotel Bed & BreakfastsEen typische Ierse manier van overnachten: bij de mensen thuis. De gastvrije Ieren verhuren een of meerdere kamers in hun woning of boerderij en laten u zo kennis maken met hun manier van leven. U verblijft in een kamer met douche en toilet en op basis van een (Iers) ontbijt. Uw gastfamilie zal u graag helpen bij uw keuze van excursies en bezienswaardigheden.

Een vakantie naar Ierland boekt u o.a. bij de Jong Intra. Met diverse autovakanties en busreizen heeft u hiermee een reispartner gevonden die al jarenlang topvakanties verzorgd in Ierland waaronder deze vakantie. Ontdek Ierland is een vakantie verzorgd door de Jong Intra welke valt in de categorie Autorondreizen voor een duur van dagen. Wilt u langer of korter deze vakantie boeken, ga dan via bijgaande button naar de website van de Jong Intra voor meer informatie en de mogelijkheden.

Specificaties: Ontdek Ierland

Land

Regio

Type Vakantie

Ierland.com voor vakantie, reizen en informatie
Logo
Shopping cart