Ierland reizen online boeken.
ireland

Hoogtepunten van Ierland

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Ontdek de hoofdstad Dublin met de gezellige pubs en de tweede stad van Ierland, Cork. Prachtige natuurgebieden zoals de Wicklow Mountains, het schiereiland Dingle, Connemara en de Ring of Kerry zijn het decor van oude ruïnes, kastelen en prehistorische overblijfselen. – Verzorgd door de Jong Intra vakanties waarmee u een heerlijke vakantie naar Ierland kunt boeken waaronder de Hoogtepunten van Ierland

774.00

SKU: 100353396auto Categorieën: , Tags: ,

Ontdek de hoofdstad Dublin met de gezellige pubs en de tweede stad van Ierland, Cork. Prachtige natuurgebieden zoals de Wicklow Mountains, het schiereiland Dingle, Connemara en de Ring of Kerry zijn het decor van oude ruïnes, kastelen en prehistorische overblijfselen. U verblijft de gehele rondreis in middenklasse hotels of u kiest voor een mix van hotels en B&B's. Dit kunt u aangeven bij de keuze van de kamer. U verblijft altijd op basis van logies en ontbijt. De genoemde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien een hotel geen kamers beschikbaar heeft, dan reserveren wij een ander hotel in de omgeving. Bij de mix van accommodaties behouden we het recht om de B&B en hotelovernachtingen te wisselen binnen de reis indien de beschikbaarheid dit vereist. – Kilkenny- Rock of Cashel- Bantry House- Ring of Kerry- Dingle schiereiland- The Burren- Clonmacnoise- Wicklow Mountains- Dublin Hotels:2 x omgeving Waterford, Fitzwilton Hotel 2 x county/omgeving Cork, The Adress Hotel 2 x omgeving Killarney, Killarney Court Hotel1 x omgeving Limerick, Castle Oaks Hotel 2 x omgeving Galway, Connacht Hotel2 x county/ omgeving Dublin, Clayton Hotel Leopardstown Mix van accommodaties:2 x omgeving Waterford, Bed & Breakfast 2 x county/omgeving Cork, The Adress Hotel 2 x omgeving Killarney, Bed & Breakfast1 x omgeving Limerick, Castle Oaks Hotel 2 x omgeving Galway, Abbeyglen Castle2 x omgeving Dublin, Clayton Hotel LeopardstownBed & BreakfastsEen typische Ierse manier van overnachten: bij de Ieren thuis. De gastvrije Ieren verhuren een of meerdere kamers in hun woning of boerderij en laten u zo kennis maken met hun manier van leven. U verblijft in een kamer met douche en toilet en op basis van een (Iers) ontbijt. Uw gastfamilie zal u graag helpen bij uw keuze van excursies en bezienswaardigheden.

Een vakantie naar Ierland boekt u o.a. bij de Jong Intra. Met diverse autovakanties en busreizen heeft u hiermee een reispartner gevonden die al jarenlang topvakanties verzorgd in Ierland waaronder deze vakantie. Hoogtepunten van Ierland is een vakantie verzorgd door de Jong Intra welke valt in de categorie Autorondreizen voor een duur van dagen. Wilt u langer of korter deze vakantie boeken, ga dan via bijgaande button naar de website van de Jong Intra voor meer informatie en de mogelijkheden.

Specificaties: Hoogtepunten van Ierland

Land

Regio

Type Vakantie

Ierland.com voor vakantie, reizen en informatie
Logo
Shopping cart