Ierland reizen online boeken.
ireland

Fascinerend Ierland

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Ierland fascineert van A tot Z. Prachtige landschappen, vele tinten groen, een rijke historie met overblijfselen uit ieder tijdperk én nog veel meer! Maak een reis door de tijd, ontdek de hoogtepunten van Noord-Ierland en bezoek de indrukwekkende kliffen van Moher aan de westkust. Ontmoet onderweg en in de pubs de vriendelijke Ieren, luister naar hun verhalen en maak van uw reis een onvergetelijke belevenis. – Verzorgd door de Jong Intra vakanties waarmee u een heerlijke vakantie naar Ierland kunt boeken waaronder de Fascinerend Ierland

486.00

SKU: 100350608auto Categorieën: , Tags: ,

Ierland fascineert van A tot Z. Prachtige landschappen, vele tinten groen, een rijke historie met overblijfselen uit ieder tijdperk én nog veel meer! Maak een reis door de tijd, ontdek de hoogtepunten van Noord-Ierland en bezoek de indrukwekkende kliffen van Moher aan de westkust. Ontmoet onderweg en in de pubs de vriendelijke Ieren, luister naar hun verhalen en maak van uw reis een onvergetelijke belevenis. U verblijft de gehele rondreis in een mix van hotels en B&B's op basis van logies en ontbijt. De genoemde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien een hotel geen kamers beschikbaar heeft, dan reserveren wij een ander hotel in de omgeving. Bij de mix van accommodaties behouden we het recht om de B&B en hotelovernachtingen te wisselen binnen de reis indien de beschikbaarheid dit vereist. – Giants Causeway- Sligo- Connemara- Cliffs of Moher- Blarney Castle- Dublin Voorbeeldaccommodaties:1 x County Antrim/Belfast, Wellington Park Hotel 1 x County Donegal, Bed & Breakfast2 x omgeving Galway, Connacht Hotel1 x county/omgeving Cork, Adress Hotel 2 x county/ omgeving Dublin, Red Cow Hotel Bed & BreakfastsEen typische Ierse manier van overnachten: bij de mensen thuis. De gastvrije Ieren verhuren een of meerdere kamers in hun woning of boerderij en laten u zo kennis maken met hun manier van leven. U verblijft in een kamer met douche en toilet en op basis van een (Iers) ontbijt. Uw gastfamilie zal u graag helpen bij uw keuze van excursies en bezienswaardigheden.

Een vakantie naar Ierland boekt u o.a. bij de Jong Intra. Met diverse autovakanties en busreizen heeft u hiermee een reispartner gevonden die al jarenlang topvakanties verzorgd in Ierland waaronder deze vakantie. Fascinerend Ierland is een vakantie verzorgd door de Jong Intra welke valt in de categorie Autorondreizen voor een duur van dagen. Wilt u langer of korter deze vakantie boeken, ga dan via bijgaande button naar de website van de Jong Intra voor meer informatie en de mogelijkheden.

Specificaties: Fascinerend Ierland

Land

Regio

Type Vakantie

Ierland.com voor vakantie, reizen en informatie
Logo
Shopping cart