15-daagse fly-drive Prachtig Ierland

881.00

Twee weken in twee verschillende bestemmingen. Zo ontdekt u de omgeving optimaal en heeft u de tijd om wat langer te genieten van het landschap, het Ierse leven en de bezienswaardigheden. – Verzorgd door de Jong Intra vakanties waarmee u een heerlijke vakantie naar Ierland kunt boeken waaronder de 15-daagse fly-drive Prachtig Ierland

Artikelnummer: FEIE839 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Twee weken in twee verschillende bestemmingen. Zo ontdekt u de omgeving optimaal en heeft u de tijd om wat langer te genieten van het landschap, het Ierse leven en de bezienswaardigheden.

Een vakantie naar Ierland boekt u o.a. bij de Jong Intra. Met diverse autovakanties en busreizen heeft u hiermee een reispartner gevonden die al jarenlang topvakanties verzorgd in Ierland waaronder deze vakantie. 15-daagse fly-drive Prachtig Ierland is een vakantie verzorgd door de Jong Intra welke valt in de categorie Fly drives voor een duur van 15 dagen. Wilt u langer of korter deze vakantie boeken, ga dan via bijgaande button naar de website van de Jong Intra voor meer informatie en de mogelijkheden.

Extra informatie

Land

Regio

Type Vakantie

Type Accomodatie (s)