8-daagse autorondreis Ring of Kerry (Hotels)

429.00

Een korte rondreis langs het Killarney National Park, het maanlandschap van the Burren, leuke dorpjes met gezellige pubs en natuurlijk de beroemde Ring of Kerry met prachtige uitzichten! – Verzorgd door de Jong Intra vakanties waarmee u een heerlijke vakantie naar Ierland kunt boeken waaronder de 8-daagse autorondreis Ring of Kerry (Hotels)

Artikelnummer: ADIE903 Categorie├źn: , Tags: ,

Beschrijving

Een korte rondreis langs het Killarney National Park, het maanlandschap van the Burren, leuke dorpjes met gezellige pubs en natuurlijk de beroemde Ring of Kerry met prachtige uitzichten!

Een vakantie naar Ierland boekt u o.a. bij de Jong Intra. Met diverse autovakanties en busreizen heeft u hiermee een reispartner gevonden die al jarenlang topvakanties verzorgd in Ierland waaronder deze vakantie. 8-daagse autorondreis Ring of Kerry (Hotels) is een vakantie verzorgd door de Jong Intra welke valt in de categorie Rondreizen voor een duur van 8 dagen. Wilt u langer of korter deze vakantie boeken, ga dan via bijgaande button naar de website van de Jong Intra voor meer informatie en de mogelijkheden.

Extra informatie

Land

Regio

Type Vakantie

Type Accomodatie (s)