Ierland reizen online boeken.

12-daagse autorondreis Hoogtepunten van Ierland

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Ontdek een groot aantal hoogtepunten van Ierland. Van de hoofdstad Dublin tot de beroemde Ring of Kerry aan de zuidwestkust en de ongerepte schoonheid van Connemara in het westen. – Verzorgd door de Jong Intra vakanties waarmee u een heerlijke vakantie naar Ierland kunt boeken waaronder de 12-daagse autorondreis Hoogtepunten van Ierland

815.00

SKU: ADIE9A6 Categorieën: , Tags: ,

Ontdek een groot aantal hoogtepunten van Ierland. Van de hoofdstad Dublin tot de beroemde Ring of Kerry aan de zuidwestkust en de ongerepte schoonheid van Connemara in het westen.

Een vakantie naar Ierland boekt u o.a. bij de Jong Intra. Met diverse autovakanties en busreizen heeft u hiermee een reispartner gevonden die al jarenlang topvakanties verzorgd in Ierland waaronder deze vakantie. 12-daagse autorondreis Hoogtepunten van Ierland is een vakantie verzorgd door de Jong Intra welke valt in de categorie Rondreizen voor een duur van 12 dagen. Wilt u langer of korter deze vakantie boeken, ga dan via bijgaande button naar de website van de Jong Intra voor meer informatie en de mogelijkheden.

Specificaties: 12-daagse autorondreis Hoogtepunten van Ierland

Land

Regio

Type Vakantie

Type Accomodatie (s)

Ierland.com voor vakantie, reizen en informatie
Logo
Shopping cart