12-daagse autorondreis Hoogtepunten van Ierland (Hotels)

689.00

De hoogtepunten van Ierland, dat zijn er nogal wat. Van de hoofdstad Dublin tot de beroemde Ring of Kerry aan de zuidwestkust en de ongerepte schoonheid van Connemara in het westen!! – Verzorgd door de Jong Intra vakanties waarmee u een heerlijke vakantie naar Ierland kunt boeken waaronder de 12-daagse autorondreis Hoogtepunten van Ierland (Hotels)

Artikelnummer: ADIE907 Categorie├źn: , Tags: ,

Beschrijving

De hoogtepunten van Ierland, dat zijn er nogal wat. Van de hoofdstad Dublin tot de beroemde Ring of Kerry aan de zuidwestkust en de ongerepte schoonheid van Connemara in het westen!!

Een vakantie naar Ierland boekt u o.a. bij de Jong Intra. Met diverse autovakanties en busreizen heeft u hiermee een reispartner gevonden die al jarenlang topvakanties verzorgd in Ierland waaronder deze vakantie. 12-daagse autorondreis Hoogtepunten van Ierland (Hotels) is een vakantie verzorgd door de Jong Intra welke valt in de categorie Rondreizen voor een duur van 12 dagen. Wilt u langer of korter deze vakantie boeken, ga dan via bijgaande button naar de website van de Jong Intra voor meer informatie en de mogelijkheden.

Extra informatie

Land

Regio

Type Vakantie

Type Accomodatie (s)