Ierland reizen online boeken.
ireland

8-Daagse wandeltrektochten met bagagevervoer (groepsreizen met gids).

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Boek eenvoudig online 8-Daagse wandeltrektochten met bagagevervoer (groepsreizen met gids). bij BBI travel via Ierland.com

2,200.00

SKU: IEWARR136G Categorie:

Omschrijving: Bij deze wandelreizen door de fraaiste gebieden van Ierland, worden de hotelovernachtingen van tevoren door ons gereserveerd en uw bagage elke dag naar het volgende hotel gebracht. De wandelroutes leiden door groene heuvelgebieden, langs de Atlantische kustlijn, stille meertjes en verlaten stranden. De reizen worden georganiseerd in samenwerking met de gerenommeerde wandelspecialist Ireland WalkHikeBike, die werkt met betrouwbare en deskundige (engelstalige) gidsen. U verblijft in uitstekende hotels. Inbegrepen zijn ontbijt, picnic lunches en 3 diners in lokale toprestaurants. ‘s Avonds kunt u genieten van de typisch Ierse sfeer in de lokale pubs, met vaak traditionele muziek. Het leuke aspect aan deze reizen is, dat er mensen van verschillende nationaliteiten aan deelnemen, waardoor er een leuke internationale sfeer ontstaat. Voor vertrekdata zie onder Details. VervoerU heeft bij deze reis de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus .

Deze vakantie naar Ierland is te boeken via BBI travel. Met BBI travel vind u een reispartner die gespecialiseerd is in vakanties binnen Europa waarond Ierland. De vakantie 8-Daagse wandeltrektochten met bagagevervoer (groepsreizen met gids). is nu voor een nette prijs eenvoudig online te boeken.

Specificaties: 8-Daagse wandeltrektochten met bagagevervoer (groepsreizen met gids).

Type Accomodatie

Type Vakantie

Aantal Dagen

Type Vervoer

Ierland.com voor vakantie, reizen en informatie
Logo
Shopping cart